ДРУГА СРПСКА МЕЂУНАРОДНА

КОНФЕРЕНЦИЈА О СПОРТСКОЈ МЕДИЦИНИ

НОВА ДИМЕНЗИЈА
СПОРТСКЕ МЕДИЦИНЕ

Сава Центар, Београд

Мај 23-25, 2019

 •  
  Дана
 •  
  Сата
 •  
  Минута
 •  
  Секунде
Кључни датуми

Позивно писмо

Уважене даме и господо, драге колеге,
Завод за спорт и медицину спорта РС је у мају 2015 године одржао изузетно успешну Прву Српску међународну конференцију спортске медицине са партнерима из ортопедске болнице Аспетар, Катар. Прошло је 4 године од овог великог научног догађаја када смо као домаћини угостили највећа имена спортске медицине широм света. Настављајући традицију, част ми је да Вас позовем да будете део: Друге Српске међународне конференције спортске медицине која ће бити одржана од 23. до 25. маја 2019. године у Београду.
Овај велики догађај организује Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије уз подршку ФИМС-а (Интернационалне Федерације Медицине Спорта) и Удружења за медицину спорта Србије , а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије.
Планирани догађај је одлична прилика да се повежу популарне и актуелне теме 2019 из различитих научних области са практичним упутствима и водичима у области спортске медицине и спортских наука (курсеви и радионице). Познато је да спортска медицина доприноси спортским достигнућима као и очувању здравља наших спортиста. Самим тим, наш заједнички задатак и мисија је стално ширење и размена новина, открића, технологија, знања у области спортске медицине и спортских наука. На поменутом скупу очекујемо близу 1000 лекара различитих специјалности али и стручњака из области спортских наука како домаћих тако и иностраних.
Друга Српска међународна конференција спортске медицине ће представљати сјајну прилику да се на једном месту окупе стручњаци из целог света, шансу за развој нових пријатељских и професионалних веза међу појединцима и установама. Овај догађај је и прилика да се Београд и Србија представе као добри домаћини и поуздани партнери.
Добро дошли у земљу са дугом спортском традицијом, позитивном енергијом, одличном храном и још бољим људима.

Председник Организациног одбора
Конференције
мр Горан Бојовић
Завод за спорт и медицину спорта РС

ДИРЕКТОР

мр Горан Бојовић

Завод за спорт и медицину спорта РС